Cine Suntem?

   Povestea noastră a început în anul 2004 când doi părinți tineri au deschis magazinul MyKids.ro din Oradea, din dorința de a oferi tot ce este mai bun copiilor lor.

   În anul 2007 am lansat primul site din Oradea cu produse destinate copiilor, mai exact site-ul www.mykids.ro
   În anul 2010 din dorința de a satisface nevoile clienților noștri, am început să producem chiar noi, saltelele de pătuț pentru copii și lenjeriile de pat. Produsele noastre fiind atât de căutate, am ajuns să facem și producție și distribuție. Suntem mândri că produsele noastre se vând atât în țară, în magazinele cele mai cunoscute cu produse pentru copii, cât și în afara țării.

   Cu timpul MyKids, a ajuns să devină un brand cunoscut, tot mai căutat datorită calității produselor și serviciilor noastre.
   Întotdeauna punem suflet în satisfacerea nevoilor clienților și încercăm să promovăm acele articole pentru copii care au un raport bun preț/ calitate. Ne-am dezvoltat și extins permanent gama de produse oferind o mare varietate de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebeluși,  cărucioare pentru copii, triciclete pentru copii, produse de igiena și multe, multe jucării.

Noi suntem, „Magazinul copilului tău!” 🙂

Previous
Next