De ce MyKids?

magazin mykids.ro oradea

Un răspuns clasic ar fi: „De ce nu?” 🙂

Începuturile noastre MyKids Baby

Povestea noastră a început în anul 2004, cu un tătic, o mămică și o bebelină 🙂

Un tătic, din dorința de a oferi tot ce este mai bun fiicei sale, a deschis magazinul MyKids din Oradea, cu produse destinate copiilor. În anul 2007 am lansat primul site din Oradea, care comercializa articole pentru copii, mai exact www.MyKids.ro

La vremea respectivă oamenii erau sceptici cu privire la cumpărăturile online. Nu ne-am lăsat descurajați și cu ajutorul clienților noștri am reușit să creștem de la an la an.

Maturizarea MyKids

În anul 2010 ia naștere site-ul http://importatorarticolecopii.ro partea en-gross, destinat persoanelor juridice și firmelor de profil. Eram o mână de oameni care mereu am fost atenți la nevoile clienților noștri, iar cu timpul am început să producem noi unele produse, cum ar fi: saltele pentru copii (cu cocos, aloe vera, bumbac natural, lână naturală, latex, etc.), https://mykids.ro/saltele-patuturi-copii/

Saltea pentru copii, din latex si cocos

protecții de saltele, lenjerii de pat pentru copii, https://mykids.ro/camera-copilului/lenjerie-mykids/

Lenjerie de pat MyKids pentru copii din bumbac 100% cu baldachin si buzunar pentru depozitare

perne și plăpumioare pentru copii, perne de alăptat, baby nest, fotolii pentru copii, https://mykids.ro/camera-copilului/fotolii-copii/

Fotoliu MyKids pentru copii

și promitem să nu ne oprim aici.

Brand-ul MyKids

„MyKids” a ajuns să devină un brand, iar clienții să ne caute tot mai mult pentru calitatea produselor pe care le produceam.

Mereu am folosit și mereu vom folosi produse de calitate. Suntem transparenți și nu încercăm să fim altceva decât ceea ce suntem. Materialele folosite de noi în producție sunt ceea ce ne reprezintă, mai exact, calitatea și seriozitatea. Materialele sunt din bumbac 100%, folosim doar țesături non-toxice, non-alergice realizate în conformitate cu Standardul 100 Oeko-Tex, materiale care îndeplinesc toate normele de siguranță și calitate în domeniul textilelor.

Actualul MyKids

Acum, în anul 2021 suntem recunoscători clienților noștri, datorită cărora am reușit să trecem prin anul 2020 (un an despre care am prefera să nu scriem, știm cu toții cât a fost de dificil).

Recunoștința față de clienții noștri ne-o arătăm prin produsele de calitate pe care le producem și prin prețurile practicate.

Gama de produse variată, de la mancare pentru bebeluși, până la mobilier pentru camera copiilor.

MyKids pentru că oferim calitate în produsele noastre, practicăm adaosuri mici și suntem atenți la nevoile clienților noștri.

Apropo! Tu ai încercat până acum un produs MyKids? Dacă da, te așteptăm cu un feedback, dacă nu, te invităm să încerci acum unul!

Pentru început cam atât, trebuie să ne urmărești ca afli mai multe 🙂

Sigla MyKids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *